Over ons

De overheid legt de verantwoordelijkheid voor verduurzaming steeds meer neer bij particulieren en ondernemers zelf. Zo moet iedere ondernemer met een bepaald energieverbruik voor 2020 hebben geïnvesteerd in CO2 reducerende maatregelen. Hier tegenover staat dat de overheid tal van subsidiemogelijkheden biedt. Deze subsidiemogelijkheden zijn vaak erg ingewikkeld en tijdrovend om uit te zoeken.

Energiek voor Elkaar is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op lastenverlaging én verduurzaming voor particulieren en ondernemers. Dit doen wij onder andere door een onafhankelijke vergelijking van energie aanbieders voor u te maken Daarnaast bieden eerlijk en transparant advies over verduurzaming waarin de besparing direct zichtbaar is. Om tot deze verduurzaming te komen werken wij samen met een aantal strategische partners én subsidiefondsen. Het hele advies-, traject- én subsidieplan wordt volledig voor u uitgewerkt waardoor u zelf NIETS hoeft te doen.

Binnen Energiek voor Elkaar is een brede expertise aanwezig op het gebied van verduurzaming en is in samenwerking met de overheid het budgetneutraalplan ontwikkeld. Samen met een grote groep aangesloten (lokale) installateurs is het mogelijk (door heel Nederland) op een professionele wijze alle voorgestelde adviezen uit te voeren.

 

Inmiddels hebben wij al een groot aantal verduurzamingsprojecten mogen uitvoeren voor zowel particulieren als ondernemers.

Onze Missie.

Wij van Energiek voor Elkaar willen op een open en transparante wijze voorzien in lastenverlichting voor particulieren en ondernemers. Daarnaast willen wij op een constructieve wijze een bijdrage leveren aan het tegengaan of beperken van de klimaatverandering. Bovendien willen wij ons als onderneming gevestigd in Noord-oost Groningen, maximaal inzetten om het aardgasverbruik en daarmee de gaswinning aanzienlijk terug te dringen. 

Onze Visie.

Energie neutraal wonen of werken voor iedereen bereikbaar.

Onze visie is dat energie neutraal wonen en werken voor iedereen bereikbaar moet worden. feitelijk is het dat al, maar lang niet iedereen kent de wegen. Hierin zullen wij onze klanten de komende jaren ondersteunen en begeleiden, waardoor over een aantal jaren de gaskraan in Groningen misschien echt dicht kan.

 

Een greep uit de zonnestroomsystemen die wij hebben mogen aanleggen.

Een greep uit de zonnestroomsystemen die wij hebben mogen aanleggen.

 Voor vrijwel iedere woning is er wel een passend zonnestroom systeem. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 
 
Veldopstelling.

Veldopstelling.

 Geen ruimte op het dak? Geen probleem.
 
Schietbaan Delfzijl

Schietbaan Delfzijl

Alle lichtmasten voorzien van Led verlichting.
 
Bekijk alle projecten