Vraag nu een Quickscan aan

Hoe energie zuinig is uw pand en wat kunt u doen om het pand en /  of het gebruik van het pand zuiniger te maken. Dit kunnen vragen zijn waar u graag antwoord op wilt, om uw woning of bedrijfspand energie zuiniger te maken, te bepalen of u een pand wel of niet wilt aankopen of een koper een idee van de mogelijkheden te geven, wanneer u uw pand juist wilt verkopen. Voor het antwoord op deze vragen kunnen wij een quickscan voor u uitvoeren. Wij maken dan een inventarisatie van uw pand en doen een aantal aanbevelingen om de energie prestatie van uw pand te verbeteren. Wat u met het advies doet en of de aanbevelingen wilt opvolgen, beslist u helemaal zelf.

Doe de quickscan

Vraag nu een Energie Advies Rapport aan

Voor het Energie Advies Rapport maken wij een zeer uitgebreide inventarisatie van uw pand en uw energie technische installaties. Op basis van de inventarisatie, maken wij een uitgebreid rapport waarin wij u advies geven omtrent de bouwkundige en energie technische aanpassing die nodig zijn om uw pand zo energiezuinig mogelijk of zelfs energie neutraal te maken. Wij geven in onze rapportage een uitgebreide beschrijving m.b.t. de maatregelen die het beste passen bij uw situatie. Ook nemen wij in het rapport op voor welke subsidies u in aanmerking komt en hoe u de investeringen zou kunnen financieren. Het gehele rapport is uiteraard gericht op lasten verlaging. Dat wil zeggen dat wij alleen een positief advies geven indien de terugverdien termijn zodanig is, dat deze leidt tot verlaging van uw lasten, zelfs wanneer we afschrijving, onderhoud en dergelijke mee rekenen.

Bijkomend voordeel voor ondernemers; de overheid heeft een informatieplicht ingesteld. Dat wil zeggen, als u aan bepaalde criteria voldoet bent u verplicht om de overheid te informeren over de energiebesparende maatregelen die u heeft uitgevoerd om aan uw verplichting tot CO2 reductie te voldoen. De impact van uw maatregelen is echter lastig aan te tonen wanneer u geen NUL meting heeft. Met het energierapport dat wij voor u opmaken kunt u een goed beeld schetsen van uw oude situatie, de nieuwe situatie en in hoeverre dat heeft geleidt tot energie besparing.

Meer informatie

Voorkom tot wel 30% rendementsverlies

Bent u al begonnen met energie besparen en heeft u zonnepanelen laten plaatsen? Dan heeft u zeker een stap in de goede richting gezet. Nu wilt u natuurlijk zeker weten dat uw zonnepanelen optimaal blijven produceren, want zonnepanelen worden vuil en dat leidt tot een groot verlies van rendement. Als u gebruik maakt van onze reinigingsservice worden uw zonnepanelen 1 of 2 x per jaar schoongemaakt. Ons professionele team heeft voor ieder dak en iedere installatie de juiste apparatuur in huis en maakt altijd gebruik van osmose water. Hierdoor zijn geen chemicaliën nodig. Door het gebruik van onze ultra zachte borstel kunnen de zonnepanelen niet worden beschadigd. De borstels zitten op telescopische stelen. Dit maakt het mogelijk om veilig en uiterst efficiënt vanaf de grond uw panelen te reinigen. bij hogere gebouwen of daken wordt gewerkt met hoogwerkers. 

 
Download hier het formulier om gebruik te maken van onze reinigingsservice


Meer informatie

Een greep uit de zonnestroomsystemen die wij hebben mogen aanleggen.

Een greep uit de zonnestroomsystemen die wij hebben mogen aanleggen.

 Voor vrijwel iedere woning is er wel een passend zonnestroom systeem. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 
 
Veldopstelling.

Veldopstelling.

 Geen ruimte op het dak? Geen probleem.
 
Schietbaan Delfzijl

Schietbaan Delfzijl

Alle lichtmasten voorzien van Led verlichting.
 
Bekijk alle projecten